Snaga Slavonije i Baranje (Snaga SiB)
je hrvatska politička stranka, jasno regionalno,
nacionalno i proeuropski usmjerena koja za cilj
ima afirmirati i raditi na razvoju svih potencijala
Slavonije i Baranje.

Mato Klarić

ŽIVOTOPIS

Mato Klarić, rođen u Otoku 10. 12. 1963 godine gdje sam pohađao i završio osnovno obrazovanje. Potom odlazim u Zagreb gdje sam uspješno pohađao i završio srednju Policijsku akademiju, nakon koje sam na Fakultetu kriminalističkih znanosti stekao zvanje Kriminalist .

U svojem profesionalnom zvanju rukovodio sam se zakonima u cilju zaštite života i osobne sigurnosti građana i njihove imovine na poslovima načelnika Granične policije u Brodsko Posavskoj županiji. Po stjecanju uvjeta umirovljen sam uz brojna priznanja i zahvalnice .

Učesnik sam Domovinskog rata, dragovoljac, HRVI, temeljem zasluga nositelj odličja i medalja, Spomenice domovinskog rata , Spomenice domovinske zahvalnosti, Red hrvatskog pletera , medalja Bljesak, medalja Oluja, Spomen plaketa Branitelj Vukovara 1991., te brojne zahvalnice i pohvalnice u svezi aktivnosti u Domovinskom ratu.

Kao i većina građana RH sve teže prihvaćam činjenicu da je slobodna i samostalna Hrvatska postala “plijen” nezakonitih i nemoralnih ponašanja javnih osoba koje obnašaju odgovorne i povjerene ovlasti . Isto tako vrlo štetne odluke i štetna ponašanja nacionalne i lokalne politike koje su dovele do velike socijalne raslojenosti dijelova Hrvatske od “bogatog zapada” do “siromašnog istoka” .

Naravno da sam svoje aktivnosti , sada usmjerio na aktivno sudjelovanje u stvaranju dobrih pretpostavki da se moj grad , moja županija , Slavonija, Posavina, Srijem, Baranja , Podravina napokon “uključe” u pozitivne razvojne procese , da se potakne razvoj gospodarstva i ukupan napredak Istoka Domovine .

Upravo Program, Statut, pozitivno i afirmativno regionalno promišljanje koje sadržava inicijativa SNAGA SLAVONIJE I BARANJE osobno ocjenjujem kao objektivan i provediv način da se “borim” i zalažem za početak razvoja mojeg zavičaja Slavonije, Posavine, Srijema, Baranje i Podravine u korist jačanja naše Domovine .

Online Pristupnica

Donacije

Politička stranka Snaga Slavonije i Baranje
Sjedište: 31 000 Osijek, J. J. Strossmayera 297
OIB: 58744208610
IBAN: HR3824020061100954000
Model: HR00
poziv na broj: OIB uplatitelja

© 2020 Snaga Slavonije i Baranje