O nama

Politička stranka Snaga Slavonije i Baranje (Snaga SiB)

Sjedište: 31 000  OSIJEK,  J. J. Strossmayera 297

OIB:  58744208610

IBAN: HR3824020061100954000

Rješenje Ministarstva uprave RH o registraciji političke stranke Snaga SiB 1 / 2

Program Snage SiB

Statut Snage SiB

Povijest osnutka Snage SiB

Odluke stranačkih tijela Snage SiB

Snaga Slavonije i Baranje (SSB) je hrvatska politička stranka, jasno regionalno, nacionalno i proeuropski usmjerena koja za cilj ima afirmirati i raditi na razvoju svih potencijala Slavonije i Baranje.

Snaga Slavonije i Baranje poziva građane Slavonije, Baranje, Srijema, Podravine i Posavine na zajedničko društveno i političko djelovanje i aktivnosti u pokretanju pozitivnih promjena u hrvatskom društvu.

Standard hrvatskih građana je sve niži, veliki broj obitelji živi na rubu egzistencije i od socijalne pomoći, političke elite godinama ne nalaze rješenja za ključne probleme u gospodarstvu, poljoprivredi, pravosuđu, sustavu obrazovanja, znanosti, kulturi, sportu…

Hrvatska je postala siromašna država iz koje njeni građani u velikom broju odlaze u druge zemlje u potrazi za poslom, boljim i kvalitetnijim životom, pri čemu je Slavonsko-baranjska regija najugroženija.

U takvim okolnostima, Snaga Slavonije i Baranje okuplja stručne i poštene ljude koji su spremni svojim radom, znanjem i iskustvom dati doprinos u pokretanju pozitivnih promjena u hrvatskom društvu, poglavito u svom zavičaju, našoj Slavoniji, Baranji, Srijemu, Podravini i Posavini.

 

Predsjednik stranke: izv.prof.dr.sc. Vladimir Šišljagić

 

Podijeli na društvenim mrežama: